Fortrydelse og returnering

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Vi ombytter som udgangspunkt ikke en vare. Det skal i stedet ske som en almindelig returnering, hvor den uønskede vare sendes retur. Herefter kan du lave en ny bestilling på hjemmesiden, hvor du vil modtage en ny ordrebekræftelse og garanti, der er tilsvarende dit nye køb. Der kan ikke byttes lige over, da det er nødvendigt med en korrekt ordrebekræftelse i forbindelse med garantisager.

 

Du skal sende en mail til:

                                         

                                             shop@cheermeup.dk

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Der er ikke returret på varer, der er fremstillet eller indkøbt efter dine specifikationer eller anvisning eller har fået et tydeligt personligt præg. (dette betegnes som en speciel fremstilling, og denne er der ikke returret på)

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Ønsker du at benytte fortrydelsesretten, skal varen returneres i samme stand og mængde, som den var ved modtagelse. Varen må ikke være brugt, krøllet og/eller lugte af parfume, røg, eller have spor/misfarvning af selvbrunere, mm. 

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), når vi har modtaget varen retur.

Vi tilbagefører pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.Vær opmærksom på, at du selv betaler for returfragten . - Vi forhandler ikke retur labels.


 
Du kan også sende varen retur til følgende adresse (Direkte til adressen, vi afhenter ikke retur vare i pakkeshop):


CheerMeUp

"Returnering"

Drivsåtvej 22

4450 Jyderup